Четверг, 03.09.2026, 09:40
Вы вошли как Лол ты | Группа "Гости"

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Spoty  
Julian
JulianДата: Четверг, 01.05.2008, 11:09 | Сообщение # 1
Типо крутой ^^
Статус: Вышол гад....
Я народився на планеті Корелія на острові Мадагаскор в сім"ї місцевих людей-аборигенів. У 13 стандартних років я став королем острова Мадагаскор. Все б було добре якщо не мислмвці за головами які за почали винищувати нашу громаду заради забави і грошей. Одного дня мені це набридло і я вирішив звернутися до Джедаїв. Та вони гарними речами і обіцянками виставили мене за двері.Я почав блукати у пошуках правди по галактиці. Одного дня я зустрів людиу, яка майстено володіла усіма видами зброї. Він запропонував мені вступити в його клан. Тоді я був збентежений, через усі негаразди у моєму житті. Один виходець із клану мисливців за головами відмовляв мене від вступу. Мовляв, що той клан слабкий і його невдовзі знищать. В пошуках вирішення моєї проблеми і подалі від небезпечної суперечки тих людей я полетів далі. Та на прланеті татуїн я знов зустрі того чоловіка. Він знов запроонував мені вступити в клан. Я зрозумів - це шляхи Сили направили мене цей шлях. Я погодився. У цьому клані я зустрів багатьохх друзів..... У мене з"явився вчитель. Невдовзі мій вчитель став моїм найкращим другом....
Наш клан процвітав, якби одного разу людина засліплена жадобою влади і наживи smile не повернулася у клан. Почались сварки... Клан розпався.... Впавши у відчай я вступив до клану Мандолоріанців....
Деякий час минув, я багато чому навчився і старий друг Споті запросив мене вступити до клану я кий буде боротися проти нечесності і таких людей
, як Фрізенок. Я незадумуючись вступив.....

Далі буде .......

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: