Четверг, 03.09.2026, 19:41
Вы вошли как Лол ты | Группа "Гости"

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Spoty  
Spoty
SpotyДата: Среда, 30.04.2008, 17:17 | Сообщение # 1
-Спотя-Клан-Лидер-
Статус: Вышол гад....
Я народився на Татуіні там жив з братом але його вбили..... Причому за якісь там 200 куагів.
Я все життя мріяв стати джедаем.....
І мені пощастило.Одного разу я прибирав біля бару.До мене підійшов чоловік і попросив йому допомогти зоріентуватися в місці.
Я йому допоміг.Після цього він назвався Джедаем.І пів години торочив мені про якусь там силу яка в мене є.
І проте що вона сумнівно відносится до світлоі сторони.І спитав чи хочу я вчитися в академіі.Тоді я був дитиную.
І погодився від одного слова джедай.Я вчився в академіі джедаів але на другому завданні я зрозомів щось не те.
Я починав бачити в собі темі риси.Страх Гнів......
Я спочатку намагався бачити в собі доброту але її небуло мені було легше вбити ворога чим чекати поки він встане
І одного разу я зрозумів що мабуть я Ситх.
1.Я краще заберу життя у беззахистного чим стану йому допомагати
2.В мене багато гніву
3.Я ненавиджу кодекс Джедаїв...
І я кинув академію і пішов своїм шляхом...
Я непевно незнаю що було в академії за моєї відсутності.Напевно мого вчителя було вислано за мною.Він мене знайшов.Мовляв повертайся це тільки погана полоса..Я відмовився.Він починав насильно мене тянути.Далі я пагано памятаю...Щось сталося обрушилися балка і придавила вчителя.І я побачив чорну постать на поверху вище.Це був ситх.Він вбив мого вчителя...Я дуже злякався в той момент і думав тікати але ситх притнув мене.І роспросив чому цей Джедай хотів мене вбити.Я все розповів..І він запропонував мені йти до ситхів.Я пішов за час в ситхах я розвивався Вчився....Але мене підставили....І старійшини вигнали мене з клану...На той час я загубився в своїй стороні і просто блукав по галактиці...Пройшло багато часу.І в один день я зустрів одного воіна і здружився з ним Це був Baltazar.Після довгих розмов він запропонував вступити мені у його клан.Я вступив але через пару днів покинув його.Із-за однієї людини З вищим званням яка хотіла маніполювати мною.....І знову я блукав по галактиці один.Доки не зустрів свого дуже старого друга Resarvetа Він запропонував мені йти у його клан..І я пішов.Там я познайомився з багатьма класними людьми..Дарк вариором ,Джулионом,Нефераріусом,Разором.(всіх всерівно не перелічу) і багатьма іншими.Доречі клан був Хантерів провівши багато у клані я здобув велике звання і 3-те місце у клані.Потім в клані щось сталося...Я точно не знаю.Але знав що над кланом надвисла велика небезпека.І з двома іншими главами клану ми вирішили зробити ТАйне братство.Яке врятує нас від небезпеки.Все наподив пройшло легко.І Клан почав процвітати і розвиватися.І ось я дойшов до цього моменту у якому я стою у храмі клану і відписую про себе у великому клановому літописі.
Далі буду детальніше..

SpotyДата: Четверг, 01.05.2008, 14:21 | Сообщение # 2
-Спотя-Клан-Лидер-
Статус: Вышол гад....
Вибачайте за помилки клава стара заліпає.... dry

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: